Mange vælger at beklæde sig med den smarte og aldrig udgående modesans at bære ur. Der findes så mange fede ure styles og hele tiden nytænker folk det klassiske modevalg, og slipper nye designs ud på markedet. Som eksempelvis christina watches. Læs mere om ure og deres kræfter til at vende et simpelt sæt tøj til fashion på et højt niveau.

Det er en fed detalje

Mange vælger at påklæde sig med ure i diverse design, for at de kan gøre deres tøj endnu mere aktuelt og velset af sin omgangskreds. Man er gået fra før at bruge urene til at kunne se tiden og holde styr på hvad tid på dagen man havde nået. Nu er den meget mere end det. Den er et statement piece og en accessoires, frem for en fornuftigt genskab at bære rundt på. christina watches går eksempelvis op i at det er et praktisk ur med et flot og feminint design.

I en tidligere tid var det at begynde at gå med ure og at kunne se klokken generelt revolutionerende. Man var ikke vant til at have præcise tal og man levede før efter solens lys og den placering. Da urene kom, ændrede dette sig og man kunne nu indrette sig efter tidszonerne frem for lyset. Dette ur design der før blot hængte på væggen, blev formindsket til en udgave der kunne være i en lomme. Det var altså introduktionen til et lommeur. Men design processen stoppede ikke der. Den fortsatte indtil man kom på den smarte ide at lave urene små nok til at kunne hænge om håndledet og bæres som et armbånd. Se dette var virkelig revolutionerende, Og passede perfekt ind i dens tidsalder, hvor folk var på farten og levede det travle liv. Der var flere fordele og grunde til at bære uret på håndledet.

Eksempler på grunde og fordele ved at man skulle bære ur på håndlede:

  • Ikke længere afhængig af solens lys
  • Praktisk at kunne tage med i den travle hverdag
  • Et flot design og en fed detalje

 

Et dyrt samleobjekt

Disse ure som folk påklæder sig med, varierer heller ikke kun på deres design og funktioner. Der er en stor variation i pris. Mange vælger at samle på ure som et samleobjekt og dette er en dyr hobby. Nogle af de dyreste ure, er som en investering, da den ligger i så høj en prisklasse.