Der er mange der elsker alle former for planter. De fylder deres have op med blomster og har et drivhus fyldt op med krydderurter og lignende. Der bliver brugt adskillige timer på at passe planterne, da blomsterne jo skal holdes pæne og krydderurterne skal beholde smagen. Nogle har dog ikke en stor nok have til et drivhus, og må derfor have et vægdrivhus. Læs med her og få mere viden om vægdrivhuse og planter generelt

Hvorfor går nogle så meget op i deres planter? 

 

Der er som sagt nogle mennesker, der elsker at have planter i deres have. De har en have fyldt med blomster, tomater, kartofler og lignende og et drivhus fyldt med krydderurter. Der bruges adskillige timer hver uge på pasning, og personerne nyder det bare. Det er deres hobby. Ligesom nogle går op i fodbold, håndbold eller andre sportsgrene. 

I starten kan det være svært at passe sine planter ordentligt. Det kræver den rette mængde vand, den rigtige temperatur og generelt bare gode forhold. Man skal virkelig huske dem. Glemmer man dem i en længere periode, er chancen for at planterne er døde meget stor.

Folk i storbyerne har ikke store nok grunde

 

Der er stigende interesse for storbyer. Folk der er opvokset på landet eller i provinsbyer, vælger ofte at flytte til København, Århus eller lignende. Det er en meget stor tendens for de unge i Danmark, da der er mange attraktive ting i de store byer som fx gode uddannelsesmuligheder. Mange folk i storbyerne har ikke store nok grunde til, at fylde haven med planter og et drivhus. Derfor vælger mange at få et vægdrivhus. På den måde har de stadig mulighed for at vedligeholde deres interesse for diverse planter.

 

Hvorfor er et vægdrivhus en god løsning? 

Et vægdrivhus fylder markant mindre end et normalt drivhus og kan sættes fast til en væg, som navnet indikerer. De tilbydes i en udendørs version til folk i storbyerne, der stadig har lidt udendørs plads på deres grund. De tilbydes dog også i en indendørs version, hvis man bor i lejlighed eller lignende og har mangel på plads. På den måde har man altså mulighed for at have planter og krydderurter på trods af meget lidt plads. 

 

3 grunde til at købe et vægdrivhus:

  • Kan tilpasses alle boliger
  • Mulighed for at have planter indenfor 
  • Friske planter og krydderurter året rundt